Sfântul Nectarie- ocrotitorul vieții mele și a fratelui meu

Mă numesc Bianca și am 13 ani. Acum 3 ani am descoperit că am o problemă la oasele de la mâna dreaptă. La început doctorii nu mi-au putut da un diagnostic concret, așa că foarte speriata fiind am început să caut un sfânt la care sa mă rog , și nu întâmplător l-am găsit pe Sfântul Nectarie !

De la început am simțit o atașare sufleteasca față de acest sfânt, așa ca am început sa mă interesez despre viața lui și minuni...era cu adevărat sfantul pe care îl căutăm !

Am început sa mă rog la el și prima minune a venit rapid. Într-o noapte am visat ca eram pe marginea unui râu. Am văzut acolo un bilețel împachetat frumos așa ca l-am luat și l-am deschis. În el scria "Orice vei avea nevoie, roaga-te către mine și îti promit ca te voi ajuta" , iar în josul paginii era semnat "Sfântul Nectarie". Ce minune mai mare vroiam ? Mi-a fost de ajuns sa aflu ca acum sunt sub ocrotirea sfântului Nectarie !

A trecut timpul iar acum aproximativ 2 luni l-am visat iar. Mi-a spus sa dau cu tămâie și agheasma în casa într-o ordine anume a camerelor din casa , sub forma de cruce, deoarece în casa mea exista "necurati" .

Acum 3 săptămâni am aflat ca frățiorul meu are 3 boli destul de grave la inimioara . Una din ele îi făcea inima sa bata de prea multe ori pe minut decât era necesar, așa ca avea toate șansele sa cedeze. M-am rugat Sfântului Nectarie sa aibă grija de el, căci e micuț și are toată viața înainte. Apoi frățiorul meu a fost supus unor șocuri electrice care i-au repornit inimioara, dar avea toate șansele sa iasă de acolo mort sau viu. A ieșit viu cu ajutorul Sfântului Nectarie iar pentru acest lucru i-am jurat ca dacă voi avea vreodată copii îi vor purta numele drept mulțumire pentru ca mi-am putut strânge în brațe din nou frățiorul.

Ii citesc în fiecare seara acatistul iar la culcare îl ascult de pe internet. Mi se întâmplă ca de fiecare dată când ascult acatistul Sfântului sa simt o prezență în camera, și știu ca Sfântul Nectarie este . Ultima data când am ascultat acatistul mi s-a întâmplat ca sa simt din nou acea prezenta. Am avut putina teama și am închis ochii, apoi nu mă mai simțeam pe pământ. Când am redeschis ochii, nu reușeam sa îmi mișc mana stânga. Nu era amorțita, doar ca pur și simplu nu asculta nici o comandă. Când acatistul s-a terminat mi-am mișcat mana fără probleme. Îl simt pe Sfântul Nectarie aproape de mine și știu ca orice se va întâmpla el îmi va fi alături. Îl iubesc foarte mult !

Slăvit sa fii în vecii vecilor, Sfinte Nectarie !

Bianca Bîzgan24 Martie 2015 - 12:07amTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou