Sfantul Nectarie ne alina sufletul

De Sfantul Ierarh Nectarie, am aflat de la fratiorul meu, Nicusor, care acum nu se mai afla printre noi.

La randul lui el aflase prin intermediul dnei doctor psihiatru la care se ducea, dansa i-a dat iconita si cartea cu minunile Sfantului, pe care el a citit-o si impreuna cu acatistul si ii dadea putere sa mearga mai departe. Suferea de distrofie musculara oculofaringiana, si din cauza asta au aparut complicatii mari. A trecut prin foarte multe, pana anul trecut cand pe 10 noiembrie, inainte de ziua lui, s-a dus la Domnul.

De cand se afla in coma in spital am inceput sa citesc acatistul Sfantului, ne-a dat si mie si mamei multa putere. Am fost si la Manastirea Radu Voda. Prima oara fusesem cu fratiorul de ziua lui, in urma cu 2 ani, a doua oara cand urma sa fie ziua Alui. Nu pot sa va descriu ce bucurie sufleteasca am simtit. Imi doream sa nu mai plec de acolo.

Noi suntem din Calarasi, abia astept sa mai merg la Sf. Nectarie, pe care il consider ocrotitorul nostru. Am luat ulei de la candela si mi-am dat unde aveam durere si mi-a trecut. Am probleme cu varice, iar mamei ii s-au micsorat oscioarele crescute la incheietura mainilor de prima data.

Iti multumim, Sfinte Nectarie, pentru tot! Ne ajuti chiar si cand noi nu ne dam seama! Rugati-va la Sfantul, caci mare iubitor de oameni este! Doamne ajuta tuturor! Sa fim sanatosi si pe calea Domnului!

popescu catalina14 Ianuarie 2015 - 12:45amTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou