Sfântul Nectarie m-a vindecat de sinuzită frontală

Sfântul și marele ierarh al lui Hristos, Nectarie, m-a vindecat in anul 2010 de sinuzită frontală, din cauza căreia eu eram mai mereu bolnav, răcit. 

În acea perioadă mă rugam cu foarte mare râvnă la Sfântul Nectarie, iar sufletul meu se bucura foarte. Într-o seara am citit paraclisul Sfântului Nectarie, iar în timpul somnului din acea noapte, tot puroiul a curs.

De asemenea, în acea perioadă, când vă spuneam că mă rugam mai fierbinte la Sfântul Nectarie, în anul 2009, s-a născut fratele meu, ce a venit ca un dar de la Dumnezeu prin Sfântul Nectarie, întrucât, acesta s-a născut chiar pe data de 9 noiembrie 2009. Țin minte că în acea dimineață de luni, a slujit Sfânta Liturghie la paraclisul seminarului, chiar părintele meu diriginte, și vă spun cu mâna pe inimă, că am simțit în acea dimineață, mai ales în timpul predicii ținute de părintele diriginte, că se va naște fratele meu în acea zi. Sunt convins că rugăciunile Sfântului Nectarie au făcut în așa fel încât fratele meu să se nască chiar de ziua sărbătoririi sfântului nostru drag.

Vă scriu această mărturie, întrucât mă simt dator Sfântului Nectarie să fac aceasta!

Iulian19 August 2014 - 2:09amTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou