Sfantul Nectarie m-a ajutat in cea mai grea incercare a vietii mele

Prin bunavointa lui Dumnezeu, Sfantul Nectarie m-a ajutat si pe mine in cea mai grea incercare a vietii mele, lupta cu necrutatorul cancer.

In timpul chimioterapiei ma simteam foarte, foarte rau, insa atunci cand imi reveneam, ma rugam la maicuta sfanta, la Iisus si citeam in fiecare zi acatistul sfantului Nectarie, ocrotitorul bolnavilor de cancer. Am citit si cartea despre viata sfantului si minunile facute de acesta, carte care m-a impresionat foarte mult. 

Am cautat informatii despre moastele sf. Nectarie si am aflat ca exista in Baia Mare, orasul meu, o bisericuta unde s-ar afla mostele sfantului.  De asemenea am aflat ca acestea nu sunt scoase decat la sarbatori mari. Rugaciunea mea a fost ascultata. Parintele paroh a citit acatistul sfantului Nectarie si a scos sfintele moaste exact atunci cand aveam mai mare nevoie. Maslul la care am participat acolo intr-o frumoasa dimineata de sambata mi-a dat atata seninatate, atata tarie, atata bucurie, incat am simtit prezenta binecuvantata a sf. Nectarie si ocrotirea sa.

Multumesc din inima  Lui Dumnezeu si Sfantului Nectarie pentru ca m-au ajutat sa trec peste perioada aceea groaznica! Rugati-va cu speranta  si cu dragoste in suflet! Nu veti regreta!

Alina11 Mai 2014 - 7:29pmTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou