Sf Nectarie ne iubeste !

Buna seara, ma numesc Nicoleta Burlacu, am varsta de 31 de ani. Scriu aceste randuri pentru a-i multumi Sf. Nectarie de bunatatea si grija care a avut-o pentru mine si sotul meu.

Anul trecut mergand la dentist pentru a-mi pune aparat dentar, d-nul doctor a observat in radiografie ceva ciudat la unul din dinti. M-a trimis sa fac un film si o radiografie 3D la dintele respectiv si s-a aratat a fi un chist foarte mare. Nu m-a putut opera atunci pentru ca nu dispunea de aparatura necesara (nu dorea sa ma faca cu bisturiul ci cu laser) si plus ca vacanta mea in tara era pe sfarsite. Anul acesta am venit acasa de Paste si am mers la D-ul doctor sa vad daca si-a luat laser (asa ramasese vorba ca pana anul acesta sa dispuna de acel laser) dar din pacate nu dispunea de o asa suma si nu a reusit sa intre in posesia aparatului. Am mai facut inca o radiografie si s-a depistat ca acel chist sa se fi marit cu mult fata de anul anterior. Atunci d-nul doctor mi-a facut programare la Bucuresti la o fosta colega, care avea laser si lucra cu un chirurg priceput, dupa spusele dansei.

Ajunsi la Bucuresti, am fost trimisa sa mai fac o radiografie. Uitandu-se la filmulet si radiografie d-nul chirug s-a speriat de marimea chistului spunand ca sunt afectati 3 dinti si ca nu poate sa scoata chistul pana nu omoara nervii la dintii vecini. Nu m-a putut face in ziua respectiva, motive nestiute, iar d-nul chirurg in 10 min a plecat. Nedumerita si eu si sotul am vb cu dentistul care era pe tura spunandu-mi ca imi poate omori un nerv de la un dinte astazi si maine sa ma faca la celalalt ca apoi sa ma opereze. Speriata ca imi va distruge dintii vecini inainte sa ma deschida la gingie sa vada daca sunt afectati si ceilalti, am hotorat sa ne mai gandim si sa revenim cu un telefon in decursul saptamanii. 

Ne-am intors in Galati in ziua respectiva si am trecut pe la d-nul dentist povestindu-i cele intamplate. Dl. dentist, un om cu suflet mare, mi'a zis daca sunt curajoasa sa ma faca atunci pe moment, mentionez ca mai aveam cateva zile ramase de vacanta si d-ul m-a sfatuit sa nu mai astept pana la anul ca se poate agrava, chistul se poate mari si se poate urca la ochi sau creier si pot avea repercursiuni grave, orbire sau dereglari ale creierului.

 Auzind acestea mi-am facut curaj si m-am rugat Domnului Iisus Hristos si Sf. Nectarie sa fie bine. Operatia a decurs ff bine, mi-a extras chistul si d-nul dentist s-a mirat de dimensiunea lui. Sf. Nectarie m-a ajutat si chistul nu a afectat dintii vecini ci era indreptat spre nas, ridicandu-se putin spre ochi.

Multumesc bunului Dumnezeu si Sf. Nectarie pentru ajutorul acordat. A doua zi am mers si am cumparat o icoana a Sf. Nectarie si 2 carti cu acatistul si minunile lui si le-am daruit mamei mele (ma rog pentru tatal meu sa isi faca curaj si sa mearga sa faca operatia de hernie) si soacrei mele (pentru care ma rog ca Sf. Nectarie sa o vindece de cancer).

O alta minune pe care a facut-o sfantul este ca ne-a ajutat sa ne luam locuinta mult dorita chiar de ziua de nume a sotului, de Sf. Gheorghe. Nu am cuvinte de multumire pentru tot ajutorul primit si voi continua sa ma rog sfantului, sa ne ajute in gasirea un job bun, cu oameni buni si sa ne daruiasca un copil sanatos. Am scris aceste randuri pentru ca cei care citesc sa se intareasca in credinta lor si sa se roage cu incredere Sfantului Nectarie , caci asa cum scrie si in acatist : " Chiar de nu avem priceperea de a marturisi minunile tale, nu vom tacea a le vorbi altora desprea ajutorul pe care il dai celor care se roaga tie. Pentru ca, impreuna cu noi, si ei sa te laude cu glas de bucurie ." Doamne ajuta pe toata lumea!

O seara buna tuturor.

Nicoleta Burlacu din Galati

Nicoleta12 Mai 2014 - 10:46pmTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou