Minuni ale Sfantului Nectarie in viata mea

Buna seara,

Va multumesc pentru ocazia oferita. De mult timp i-am promis Sf. Nectarie ca voi marturisi minunile facute pentru mine si familia mea.

Cea mai recenta minune s-a produs in luna noiembrie. Noi locuim in Spania; in vara am fost in concediu, iar la analize, mamei mele in varsta de 45 ani i s-a descoperit un chist ovarian de 16 mm. Ne-am speriat tare; datorita marimii avusese si dereglari menstruale. A urmat un tratament de 3 luni cu hormoni. Ne-am intors la munca aici si, bineinteles, m-am rugat Sfantului nostru bun, Nectarie. Inainte sa plecam ne-am oprit la manastirea Radu Voda, ne-am inchinat sfintelor moaste ale sale, am cumparat o icoana la care zilnic arde o candeluta a lui si l-am implorat ca de fiecare data sa o vindece ca prin minune.

Bineinteles, am consultat 2 medici la spitalul de stat si la privat care ne-au confirmat faptul ca nu este nimic acolo si doar dereglari specifice varstei. Adica nu mai este pentru ca, va spun sigur, ca a fost si ni s-a spus ca este de marimea unei prune.

Inca o data sfantul nostru iubit si bun nu ne-a lasat. A ajutat-o pe mama si la operatia recidivata de tiroida de acum 3 ani si pe mine si pe sotul ne-a ajutat sa ne gasim de munca, aici, in Spania si m-a vindecat de gastrita, de diferite raceli si boli care nu ma lasau sa lucrez. Mentionez ca muncesc intr-un abator, in conditii destul de grele pentru o femeie.

Acum 2 ani, de sarabatorile de iarna, tata a fost diagnosticat cu tendinita calcificata. Era foarte dureros, nu mai putea munci. Ne-am speriat atunci pentru ca doar el ne intretinea. Dupa o rugaciune din suflet si citire o data a acatistului sfantului, s-a vindecat.

Acum, eu am tendinita, sunt in medical. Am fost mai grav, dar sfantul nu m-a lasat niciodata, nu ne lasa. Incet-incet imi revin, sunt mai bine.

Va multumesc ca mi-ati citit marturia si va dau un sfat eu, nenorocita de pacatoasa, niciodata lasata fara de ajutor de Sf. Nectarie si Maicuta Domnului: Rugati-va din tot sufletul. Sfantul va asculta si va ajuta! Laudat si slavit fie numele Domnului nostru Iisus Hristos care ne a daruit sfinti buni, ca multe minuni face prin ei! Amin!

antoaneta bisu8 Ianuarie 2015 - 8:27pmTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou