Despre SfantulNectarie.com

Doamne ajuta!

Acest site a luat nastere ca multumire adusa Sfantului Nectarie pentru nenumaratele binefaceri aduse mie (Marius Carneala), personal. Dau pe aceasta cale, dupa masura posibilitatilor, marturie ca Sfantul Nectarie este grabnic ajutator celor ce-si pun nadejdea in el si i se roaga cu credinta. Fara a incerca sa fiu in vreun fel modest, va destainui cu mana pe inima ca Sfantul chiar ajuta!

Nu intamplator, prima versiune a acestui site a luat fiinta in anul 2010, in drum spre Putna, unde se afla, in Sfantul Altar, moastele sfantului Nectarie. Ce vedeti acum este a doua versiune a site-ului, creeata in 2014. A trebuit refacut primul site intrucat prezenta brese de securitate de care unii hackeri au profitat din plin, afectand si alte site-uri de pe server.

Voi incerca, avandu-l ca ajutor pe Sfantul tare drag mie, sa adun cat mai multe informatii despre viata si minunile sale. De asemenea, din experienta va spun, aproape zi de zi apar noi marturii minunate sub forma de comentarii la articolele de pe site-ul Misiune Ortodoxa. Voi incerca sa le preiau de acolo si sa le aduc aici (macar pe cele mai insemnate - sa zic asa). Au prioritate marturiile care contin nume reale de persoane, minuni ce pot fi autentificate.

Indemn pe aceasta cale pe toti cei care au beneficiat de ajutorul Sfantului Nectarie sa posteze noi marturii despre minunile sfantului vindecator de boli trupesti si sufletesti. Pentru aceasta puteti folosi aceeasi sectiune de comentarii, iar cele care sunt cat mai veridice vor fi adaugate ca articole de sine statatoare.

Sfantul Nectarie sa ne ajute pe toti!

Marius.

Formular de cerere ulei de la Sf. Nectarie

Adresa
Daca aveti sa-mi trimiteti ceva mentiuni la comanda va rog sa folositi aceasta caseta.
Bifati daca sunteti sau nu de acord cu plata tranportului.
CAPTCHA
Rezolvati aceasta problema pentru a dovedi ca sunteti o persoana reala si nu un robot web.

Adaugă comentariu nou