Cum a revenit Sfantul Nectarie in casa mea

Am avut placerea de a cunoaste minunile sfantului personal. Acum 2 ani am descoperit ca sunt afectata de virusul hepatitei B. Afland ca e o boala molipsitoare, am facut test la toata familia si suntem toti pozitivi, dar mai grav sunt eu si copilasul cel mic de 9 ani acum. In acel moment am fost foarte disperata; pentru mine, pentru toti ceilalti, dar mai mult pentru copilas. Sora mea a incercat sa ma aline si avea o carte pe care mi-a dat-o sa citesc din ea ca ar fi bine. Eu eram atat de disperata cu toate ca mergeam la biserica si ma rugam intotdeauna, in acel moment am pierdut toate nadejdea, credinta, nu vroiam sa aud de nimic.

Cartea ce mi-a dat sora mea am asezat-o pe noptiera si acolo a stat 1 an timp ce am facut interferon, tratament ce se face pentru aceasta boala, fara sa citesc macar titlul. Intr-o buna zi, sora mea imi cere cartea inapoi spunandu-mi ca simte nevoia sa citesca din ea. Fara sa ma opun i-am inapoiat-o dar in mintea mea, cu parere de rau, gandind: uite si la ea, imi da o carte si acum mi-o cere inapoi.

La cateva zile ma suna la telefon nasa mea stiind ca nu stau prea bine si, vorbind, imi povesteste de un sfant Nectarie ca face minuni si ca are o carte acasa si vrea sa mi-o dea, poate o sa-mi fie de folos. Cam la o saptamana imi ajunge pachetul de la nasa mea cu cartea.

Era sambata seara, eram obosita, nu am luat in seama nici de data asta cartea pana luni seara cand m-am asezat in pat si am dat cu ochii de ea pe noptiera. Am citit un pic  dupa care marti seara am continuat tot un pic.

Miercuri dimineata m-am trezit pentru sotul meu. Cum se pregatea de mers la servici si cum pregateam micul dejun am avut asa ca o sageta in minte... pentru ca seara citisem ceva de cartea rosie si cartea neagra... aici mi s-a aratat puterea Sfantului si rabdarea lui ce a avut cu mine. De ce spun asta, pentru ca cartea ce imi daduse sora mea era cartea rosie cu minunile Sfantului Nectarie si eu nici macar nu ii citisem titlul, dar i-am inapoiat-o cu parere de rau si s-a intors din nou in casa mea de la nasa mea dar in alt chip, era cartea neagra cu minunile Sfantului. De aceea nu am realizat imediat pana nu am citit din ea.

Cand am avut acel fles de carte rosie si cartea neagra nu va puteti imagina ce emotii m-au cuprins si nu stiam cum sa gasesc telefonul sa imi intreb sora mea cum se numea cartea ce imi daduse si cand i-am spus ceea ce mi se intamplase.

Datorita acestei minuni mi-am recapatat credinta si ii multumesc Sfantului in fiecare zi chiar daca boala tot mai este dar acum stiu ca Dumnezeu e Mare cu toti Sfintii.

SLAVA LUI DUMNEZEU, MAICULITEI DOMNULUI, SFANTULUI NECTARIE SI SFANTULUI NICOLAE  CARUIA II PORT NUMELE SI DE LA CARE AM AVUT MULTE BINEFACERI si tuturor Sfintilor, AMIN.
 

Nicoleta1 Aprilie 2014 - 7:42pmTrimiteți un mesaj autorului

Adaugă comentariu nou