Sfântul meu drag!

Mă bucur că am găsit un loc unde pot mărturisi despre minunile care le face zilnic Sfântul Ierarh Nectarie cu mine, care nu merit și sunt total nevrednică.

L-am descoperit pe Sfântul Nectarie recent din cartea cu minunile lui în România, care m-a impresionat profund cum lucrează Sfântul, și de atunci am început să-i cer și eu ajutorul și prezența lui în viața mea.

Mă ajută la servici, dacă sunt tristă, supărată sau am o stare neplăcută și citesc Paraclisul lui, îmi trece tot și chiar uit că aș fi avut ceva.

Am o problemă cu băutura și l-am rugat odată să mă ajute, să mă sprijine iar în schimb eu o să încerc să mă limitez la un singur pahar de acum înainte, oricare ar fi situația. Și am simțit deja că mă ajută, nu am mai avut tentații de atunci, dar știu că dacă o să am o să-mi dea putere să mă abțin.

De atunci mi-am dorit și i-am cerut să fie Sfântul meu care să mă ocrotească, să mă îndrume mereu și să fie Sfântul protector al casei mele, iar ideea asta mi-a venit tot din cartea cu minunile Sfântului Nectarie în România. Mi-am luat o icoană cu Sfântul și de atunci țin candela mereu aprinsă la icoana lui.

Simt mereu că e mijlocitor pentru mine la Dumnezeu, prezența lui - din păcate sunt prea păcătoasă să o pot simți, dar simt cum mă ajută mereu; când conduc, spre exemplu ieri am avut de făcut un drum mai lung și am simțit cum mă ocrotește și are grijă de mine să nu pățesc nimic chiar dacă eram destul de obosită, am avut de făcut niște acte, tot m-a ajutat. În toate mă ajută.

Eu nu prea mă pot ruga, adică să-mi fac timp să mă pun în genunchi și să fac rugăciunile de dimineață, de seară, etc. Sunt leneșă. Dar de când am făcut cunoștință cu Sfântul Nectarie am început să fac acatistul și paraclisul lui, și tare mult bine îmi face. Mai puțin când sunt foarte obosită și nu am voință destulă, îl fac în fiecare dimineață și seară, dacă pot chiar și la servici. Dar bineînțeles tot Sfântul mă împinge și îmi dă putere.

El mă ajută chiar dacă eu uit să-l rog.

Am citit cartea de vreo 2-3 săptămâni deja, și am tot amânat să scriu despre minunile Sfântului Ierarh Netarie, cu mine păcătoasa. Îmi cer iertare.

Îmi pare rău că nu pot să-i mulțumesc îndeajuns dragului nostru Sfânt Nectarie.

Să dea Dumnezeu ca prin rugăciunile Sfântului Ierarh Nectarie să ne mântuiască pe toți, să ne întâlnim în Rai!

Mulțumesc pentru pagina dumneavoastră! Să vă dea Sfântul Nectarie multă putere, ajutor, ocrotire și tot ce aveți nevoie pentru mântuire!

Mulțumesc din suflet și cu toată ființa mea Sfântului Ierarh Nectare, mare făcător de minuni!

Doamne Iisuse Hristoase pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și a Sfântului Nectarie, miluește-ne pe noi. Amin

 

 

 

C.G.4 Iulie 2014 - 10:38pmTrimiteți un mesaj autorului

Comentarii

Multumesc Sfantului Nectarie ca astazi ne-a scos in fata omul potrivit . Ii rog pe Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem sa o ajute pe Ioana.Doamne ajuta!
 

Trimis de Mihaela (neverificat) la 23 Iulie 2014 - 10:39am

Adaugă comentariu nou