Ulei din candela de la moaștele Sfântului Nectarie de la M-rea Radu Vodă

Moastele Sfantului Nectarie

Ieri, 08.05.2012, m-a ajutat Sfântul Nectarie de am ajuns să mă închin la sfintele sale moaște de la Mănăstirea Radu Vodă din București. Știind că sunt foarte mulți doritori de ulei din candela ce stă aprinsă la locul de închinare, am cerut de la un părinte mai mult ulei, din care aș vrea să dăruiesc cate un pic tuturor celor care au nevoie. În caz că aveți nevoie de mai mult ulei, acesta se poate înmulți, adăugând ulei de măsline peste uleiul ce vi-l trimit. Acest lucru se practică și la M-rea Radu Vodă, pentru cei care doresc mai mult ulei.

Nu vă cer decât sa achitați dvs. transportul. Prin intermediul librăriei de carti ortodoxe avem contract cu firma de curierat Cargus și transportul costă 10-12 lei maxim, bani ce trebuie achitați în momentul în care primiți coletul. Taxa de transport este unică, oriunde în țară.

În afara țării expediez doar prin Poșta Atlassib, iar transportul se va plăti la agenția de unde veți ridica pachetul. Cu Poșta Română nu am trimis niciodată colete în exterior, deci nu știu nimic de tarife.

Vă rog să adresați cererile dvs. către adresa de email marius [arond] ethica.ro sau ca și comentarii la acest anunț.

Dacă doriți totuși să faceți o donație strict benevolă, oricât este binevenit. Sumele primite se vor direcționa către:

  • cheltuieli de ambalare (sticluțe noi, folie cu bule de aer, ulei de măsline);
  • plată lunară pentru găzduirea site-ului;
  • achiziția unei camere video profesionale (full HD) pentru realizarea unor scurte reportaje despre familiile nevoiașe din Suceava, într-un proiect numit "Adoptă o familie".

Donațiile se pot face fie prin Paypal, catre adresa contact [arond] mariusc.name, fie prin virament bancar sau transfer electronic (Western Union, Moneygram etc.). 

Sticlute cu ulei din candela de la Sfantul Nectarie

Sfântul Nectarie să vă dăruiască însănătoșire grabnică!

Formular de cerere ulei de la Sf. Nectarie

Adresa
Daca aveti sa-mi trimiteti ceva mentiuni la comanda va rog sa folositi aceasta caseta.
Bifati daca sunteti sau nu de acord cu plata tranportului.
CAPTCHA
Rezolvati aceasta problema pentru a dovedi ca sunteti o persoana reala si nu un robot web.

Comentarii

Astazi, in doar cateva ore, am primit 9 cereri de sticlute cu ulei de la Sfantul Nectarie prin intermediul acestui formular. De asemenea, am primit si o donatie de 20 euro prin Paypal, pentru care raman profund recunoscator. 

Doua dintre cereri au venit chiar din Suceava. Pe acestea le-am onorat personal, ducand sticlutele la domiciliu. In acest fel nici taxa de transport nu a mai trebuit platita.

Asadar, daca stiti pe cineva in suferinta care crede cu tarie ca Sfantului Nectarie ajuta, nu ezitati sa trimiteti o cerere.

Astazi am primit sticluta cu ulei.Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va ajute in toate.Va multumesc din tot sufletul,Doamne ajuta!

Va multumesc din suflet pentru uleiul primit din candela bunului nostru sfant Nectarie si ma rog bunului Sfant Nectarie sa ne ocroteasca mereu cu dragostea lui si sa ne binecuvanteze cu rugaciunile sale,sa indeparteze de la noi tot necazul si toata boala!!!!Slava Tie,Sfinte Nectarie,mare facatorule de minuni!!!!

Vreau sa va multumesc din tot sufletul pt sticluta cu ulei pe care am primit-o chiar azi. Vreau sa marturesc ca am avut o indoiala in ceea ce priveste autenticitatea numai ca Sf. Nectarie m-a incredintat ca nu e o facatura. Am fost ca si Sf. Toma, daca nu am sa vad nu voi crede.

Raspunsul a si venit:

  1. am avut o durere la ochiul drept si m-am uns cu acel ulei si mi-a trecut imediat
  2. sotia este insarcinata iar sarcina este cu risc (mentionez ca citim amandoi Acatistele - ca sunt 2 diferite- Sf Nectarie si Acatistul sf Efrem cel Nou , sau Sf. Ioan Rusul ....si dupa ce termin de obicei de citit o ung cu ulei (am mai primit si de la alcineva) , iar azi imi zicea sa ma rog sa il simta mai bine miscand (are 17 sapt) iar eu dupa ce am terminat de citit acatistul am luat din uleiul primit si ma rugam ca daca este autentic imediat ce o ung pe burtica sa miste copilul....zis si facut , si imediat sotia imi zice ,, Doamne ce misca acum,,,

    

Trebuie sa recunosc faptul ca mi s-a facut pielea gaina cand am citit comentariul dvs... Slava tie, Doamne!

Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru gestul pe care il faceti. Multumesc si Sfantul Nectarie sa va aiba in paza.

Sfantul Nectarie m-a ajutat in nenumarate cazuri. Cum as putea sa-i intorc multumirea decat ajutand si eu pe altii la randu-mi?

Buna seara imi puteti spune cum pot sa intru in posesia uleiului?si cum se face plata. multumesc

Hristos a inviat!

D-na / D-ra Simona, ma faceti sa cred ca am muncit de pomana la site-ul asta daca inca nu ati inteles cum se plaseaza o comanda si cum se face plata.

 Derulati pagina un pic mai sus si veti vedea un formular, care trebuie completat si trimis. Plata - doar a transportului - se face la destinatie. Coletul va fi livrat prin firma de curierat Cargus.

Am facut si eu comanda  si vreau sa stiu daca mai trebuie sa primesc confirmare prin mail.Am facut de vreo 2 zile comanda si nu am primit nici un mail si de asta intreb.

Maine voi expedia si restul de colete. Intarzierile s-au datorat catorva probleme de ordin financiar. Mii de scuze!

Va multumesc din suflet pentru uleiul primit de la candela Sf. Necatrie. Sunteti o persoana deosebita. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Azi am primit coletul , va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze! 

 

Va multumesc, Dumnezeu sa va binecuvanteze!

ieri am primit uleiul de la candela sf ierarh . multumesc din suflet .

Buna ziua!Imi doresc din toata inima putin ulei sfant pentru baietelul meu...dar stau in Italia(Sicilia)V as fi recunoscatoare daca mi ati putea trimite.Dumnezeu sa va binecuvanteze!

recunoscatoare ati putea trimite

Adaugă comentariu nou